Proboha kluci, asi jsem to špatně formuloval, ale nemyslel jsem to nijak zleGlocky píše: ↑08 bře 2023, 11:19tipovačku ti nikdo nebere, tak se prosím uklidni, už v úvodním příspěvku je jasně napsáno, že LIVE tipovačka je NEOFICIÁLNÍ doufám, že je to teď dost čitelněTomas Vyslouzil píše: ↑06 bře 2023, 15:44Glocky, tipovačku týmů jsem vymyslel a prosadil já, tak proč jako jediný nemám logo svého oblíbeného týmu (výrobce motoru) vedle jména? Naopak by tam nemělo být "elf Tyrrell".![]()
pro lepší přehlednost sem si u Acharda vybojoval jednotnou podobu tipu, kterou ne všichni dodrželi, ale dalo se to opravit a pak je tu Tony, ze kterýho se pomalu stává meme, jeho formátování tipů je smutný, ale holt někdo se s tím jebe a někdo na to sere
a ještě jedno info pro Toma: LIVE je a zůstane neoficiální, oficiální bude vždy tvůj projekt, byla by tu možnost oba projekty sloučit a přenechat ti to, ale problém je, že online tabulky nemají rády dlouhý scripty, už letos se zpomalil díky obrázkům a dalším rovnáním, takže už to vypadá, že se nacházíme na limitu (což se loni nevědělo)
pro příští rok udělám asi "mobilní" verzi, která bude tu běžnou doplňovat, protože aktuálně je LIVE pro mobily zabiják a nefunguje korektně na slabších strojích
cítil sem nutnost se vyjádřit, jelikož tu bylo zmíněno moje jméno a nemíním si nechat vytýkat tímto způsobem něco, co se dalo vyjádřit mnohem lepší formou

Jinak jsem si ještě všiml, že hned na první záložce LIVE šampionát Forum je na prvním místě alfa - asi nějaká chybka v řazení.
S těma mobilama je to pravda, ale zvláštní je, že v neděli se to sekalo brutálně, ale teď to tak hrozné není.
Do Messengeru posílám ještě vylepšené logo Ligier-Honda