Informace admina a pro admina
- Achard
- 24 vítězství
- Kontaktovat uživatele:
Re: Informace admina a pro admina
Na Facebooku existovala doposud stránka k diskuznímu fóru jako profilová, nedalo se na ní diskutovat. Založil jsem veřejnou skupinu, bude zájemcům o Formuli 1 přístupnější.
Pokud jste sledovali současnou stránku na Facebooku, prosím, o přesměrování na novou skupinu Formule1forum.cz
Pokud jste sledovali současnou stránku na Facebooku, prosím, o přesměrování na novou skupinu Formule1forum.cz
- Achard
- 24 vítězství
- Kontaktovat uživatele:
Rozšířil jsem zvláštní případy aneb „nároková“ nenároková ocenění o další dvě možnosti:
Bronzový volant obdrží ten, kdo dosáhne hatrick, tedy tří vítězství v Race of Champion (nejedná se o tři vítězství za sebou, ale o vítězství ve třech vypsaných soutěžích). Při opakování hatricku budou další ocenění následovat podle pravidel "Ocenění za stejnou či obdobnou činnost (skutek)".
Bronzový volant obdrží ten, kdo dosáhne během jednoho kalendářního roku vítězství ve třech soutěžích, tedy v tipovací soutěži, Race of Champion a Ardyxově tipovací soutěži týmů. Při opakování budou další ocenění následovat podle pravidel "Ocenění za stejnou či obdobnou činnost (skutek)".
Zatím tato ocenení nikdo nezískal.
Bronzový volant obdrží ten, kdo dosáhne hatrick, tedy tří vítězství v Race of Champion (nejedná se o tři vítězství za sebou, ale o vítězství ve třech vypsaných soutěžích). Při opakování hatricku budou další ocenění následovat podle pravidel "Ocenění za stejnou či obdobnou činnost (skutek)".
Bronzový volant obdrží ten, kdo dosáhne během jednoho kalendářního roku vítězství ve třech soutěžích, tedy v tipovací soutěži, Race of Champion a Ardyxově tipovací soutěži týmů. Při opakování budou další ocenění následovat podle pravidel "Ocenění za stejnou či obdobnou činnost (skutek)".
Zatím tato ocenení nikdo nezískal.
- Achard
- 24 vítězství
- Kontaktovat uživatele:
V současné době se na internetu začínají prosazovat fotografie ve formátu s koncovkou JFIF.
Tento formát není kompatibilní s naším fórem a tyto fotografie se nedají nahrát. Pokouším se najít možnost, jak je nahrávat. Asi bude nutný upgade fóra, čehož se bojím, s každým takovým vylepšením jsou vždy jen problémy.
Do doby než přijdu na to co s tím, bude nutné fotografie konvertovat do použitelného formátu. Většina prohlížečů fotografií umožňuje konverzi do formátu JPG, který je bezproblémový.
Tento formát není kompatibilní s naším fórem a tyto fotografie se nedají nahrát. Pokouším se najít možnost, jak je nahrávat. Asi bude nutný upgade fóra, čehož se bojím, s každým takovým vylepšením jsou vždy jen problémy.
Do doby než přijdu na to co s tím, bude nutné fotografie konvertovat do použitelného formátu. Většina prohlížečů fotografií umožňuje konverzi do formátu JPG, který je bezproblémový.
Našel jsem převodník JFIF na JPG. Vyzkoušel jsem to a funguje, ale nevím, jestli v tom do budoucna nebude nějaký fígl...Achard píše: ↑14 zář 2024, 17:28V současné době se na internetu začínají prosazovat fotografie ve formátu s koncovkou JFIF.
- Tomas Vyslouzil
- 2 vítězství
- Kontaktovat uživatele:
Velmi často stačí obrázek z webu "Otevřít na nové kartě", v adresním řádku přepsat JFIF nebo WEBP na JPG a standardně uložit.alfa píše: ↑21 říj 2024, 20:44Našel jsem převodník JFIF na JPG. Vyzkoušel jsem to a funguje, ale nevím, jestli v tom do budoucna nebude nějaký fígl...Achard píše: ↑14 zář 2024, 17:28V současné době se na internetu začínají prosazovat fotografie ve formátu s koncovkou JFIF.
- Achard
- 24 vítězství
- Kontaktovat uživatele:
To jsem nezkoušel a opravdu to funguje (minimálně v chromu). Ani nemusíš "otvírat na nové kartě", stačí "uložit jako" a připsat .jpgTomas Vyslouzil píše: ↑22 říj 2024, 08:06Velmi často stačí obrázek z webu "Otevřít na nové kartě", v adresním řádku přepsat JFIF nebo WEBP na JPG a standardně uložit.
Já to ukládal přes "uložit jako", ale ono to nabízí jedinou možnost jpeg a ukládá to v jfif. Ale když tam dopíšeš jpg, tak to taky tak uloží.
Díky za typ
- Achard
- 24 vítězství
- Kontaktovat uživatele:
Zítra fórum dosáhne plnoletosti, je tu už 18 let.
A jako vždy, budu tento den oceňovat.
Ti co se zasluhují o tipovačku budou oceněni po jejím skončení, takže se letos obracím k faktografii a budou oceněni tři nejaktivnější faktografové.
A jako vždy, budu tento den oceňovat.
Ti co se zasluhují o tipovačku budou oceněni po jejím skončení, takže se letos obracím k faktografii a budou oceněni tři nejaktivnější faktografové.
- Achard
- 24 vítězství
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem avizoval, letos se dočkali ocenění tři účastníci, kteří nejvíce přispěli do oblasti faktografie - Alfa, Tereresi a Pietro.
Oceněným gratuluji a věřím, že je to povzbudí v další činnost pro fórum. Osobně právě faktografii považuji za největší přínos fóra (i když jsem si vědom, že to tak nikdo nevnímá).