Diskuze a komentáře k tipovací soutěži

Tipujte výsledky šampionátu a závodů F1
Zpráva
Autor
Tereresi
2020 L.Hamilton
2020 L.Hamilton
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskuze a komentáře k tipovací soutěži

#76 Příspěvek od Tereresi » 15 pro 2024, 23:52

Pietro píše:
09 pro 2024, 16:33
I já děkuji všem za výsledkový servis, kterého se nám dostalo.

Letošní král je prostě jasný, skvělá forma a štěstí, dobře se to sešlo a výsledek je famózní (a pořád vzácný, je to jen podruhé). ;-)
Co se mě týče, jsem nadmíru spokojený, sice jsem prohrál bronz v lasvegaském kasinu, ale asi bych o něj beztak přišel, ale v poušti v Emirátech. Rupnout v RoC "až v prodloužení" s mistrem, taky není zklamání. A když kouknu na mou hvězdnou sbírku, asi si otevřu doly, kde budu stříbro těžit. :lol: Když se mi sezona zadaří (a nezapomenu čtvrtku závodů), jsem navrchu tabulky, ještě pár takových let a budu si připadat jak Stirling Moss (na topu, ale nikdy ne mistr). Každopádně posun oproti "odfláklému" loňsku, kde jsem chyběl až moc.

Nuže tedy :arrow: 2025 (to jsem zvědav, jaké zemětřesení nastane na místním jezdeckém trhu pro další rok tipování :-D)

... a já se můžu vrátit k ušlechtilé zahálce, v níž postupně doplním své resty zde
Letos se Ti dařilo, já už jsem na tom byla poněkud hůř, takže nám to, bohužel, žádnou hvězdičku nevyneslo. Doufejme, že příští rok to bude lepší a společně utvoříme vítězný tým. :-D
ObrázekObrázek ObrázekObrázek Obrázek ObrázekObrázekObrázekObrázek Obrázek

Pietro
jedno vítězství
jedno vítězství
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskuze a komentáře k tipovací soutěži

#77 Příspěvek od Pietro » 18 pro 2024, 23:25

Tereresi píše:
15 pro 2024, 23:52
Pietro píše:
09 pro 2024, 16:33
I já děkuji všem za výsledkový servis, kterého se nám dostalo.

Letošní král je prostě jasný, skvělá forma a štěstí, dobře se to sešlo a výsledek je famózní (a pořád vzácný, je to jen podruhé). ;-)
Co se mě týče, jsem nadmíru spokojený, sice jsem prohrál bronz v lasvegaském kasinu, ale asi bych o něj beztak přišel, ale v poušti v Emirátech. Rupnout v RoC "až v prodloužení" s mistrem, taky není zklamání. A když kouknu na mou hvězdnou sbírku, asi si otevřu doly, kde budu stříbro těžit. :lol: Když se mi sezona zadaří (a nezapomenu čtvrtku závodů), jsem navrchu tabulky, ještě pár takových let a budu si připadat jak Stirling Moss (na topu, ale nikdy ne mistr). Každopádně posun oproti "odfláklému" loňsku, kde jsem chyběl až moc.

Nuže tedy :arrow: 2025 (to jsem zvědav, jaké zemětřesení nastane na místním jezdeckém trhu pro další rok tipování :-D)

... a já se můžu vrátit k ušlechtilé zahálce, v níž postupně doplním své resty zde
Letos se Ti dařilo, já už jsem na tom byla poněkud hůř, takže nám to, bohužel, žádnou hvězdičku nevyneslo. Doufejme, že příští rok to bude lepší a společně utvoříme vítězný tým. :-D
Ale zase se můžeš honosit titulem. A v těch ztrácím už 0:2. :-D A marně hledám formu z let 2019-21, z nich mám všechna ocenění.
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek Obrázek Obrázek

Obrázek

Divák F1 od r. 2001 - S Katherine Legge na věčné časy a nikdy jinak! - již 19 let!

Zamčeno

Zpět na „Tipovací soutěž - sezona 2024“