Diskuze a komentáře k tipovací soutěži
- Achard
- 23 vítězství
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diskuze a komentáře k tipovací soutěži
Alfa tipuje léta a stejným systémem.
Je jasné, že tohle byl omyl a navíc na tom nic nevydělá (mám dojem, že jeden bod)
Prosím, Tomáši, započítej mu Norrise na prvním místě, jak to bylo viditelně myšleno.
Díky
Je jasné, že tohle byl omyl a navíc na tom nic nevydělá (mám dojem, že jeden bod)
Prosím, Tomáši, započítej mu Norrise na prvním místě, jak to bylo viditelně myšleno.
Díky
upravil sem to i v LIVE tedy, nevšiml sem si dvojtipu, je vidět, že je nová verze tipovačky potřeba jako sůl, tam je tato chyba už vyřešená, u současné funguje myslím jen u Klokana
- Achard
- 23 vítězství
- Kontaktovat uživatele:
O víkendu budu mimo internet a vracím se až v neděli kolem poledne.
Všechny údaje ke GP Singapuru tak budu vkládat se zpožděním.
Horší je, že si budu muset tipnout s předstihem a všechny tipy, které mi budou zaslány mailem, nebo SMS (Janoreno , Alfa, občas Jorg a další) vložím až to bude možné, tedy pravděpodobně v neděli. A znamená to také, že nebudu moci upozornit ty, co si zapomenou tipnout.
Horší je, že si budu muset tipnout s předstihem a všechny tipy, které mi budou zaslány mailem, nebo SMS (Janoreno , Alfa, občas Jorg a další) vložím až to bude možné, tedy pravděpodobně v neděli. A znamená to také, že nebudu moci upozornit ty, co si zapomenou tipnout.
- Tomas Vyslouzil
- 2 vítězství
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to bude možné, tak nám (mně a Glockymu) prosím přepošli ty SMS tipy ať můžeme spočítat výsledky. Jestli přes SMS, email, Messenger nebo WhatsUp je myslím úplně jedno.Achard píše: ↑16 zář 2024, 21:07O víkendu budu mimo internet a vracím se až v neděli kolem poledne.
- Achard
- 23 vítězství
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že budu odříznutý od civilizace. Udělám co bude možné, ale fakt neslibuji.
- Achard
- 23 vítězství
- Kontaktovat uživatele:
Konečně jsem se dostal pořádně na internet.
V rychlosti jsem nenašel jiný mail než Tereresi, tak jsem jí požádal, aby zveřejnila Janorena a Alfu. Jinak to nešlo.
Trochu jsem v rychlosti pozměnil tip, koukám že k horšímu...
V rychlosti jsem nenašel jiný mail než Tereresi, tak jsem jí požádal, aby zveřejnila Janorena a Alfu. Jinak to nešlo.
Trochu jsem v rychlosti pozměnil tip, koukám že k horšímu...
- Tomas Vyslouzil
- 2 vítězství
- Kontaktovat uživatele:
Tou změnou tipu jsi se připravil o vítězství...Po těch letech už vím, že jednou vložený tip se náma měnit. Z 90% to je k horšímu.
- Pietro
- 2. místo
- Kontaktovat uživatele:
Klid, RoC jsi dorovnal. Ve své neskonalé bohorovnosti jsem prostě vsadil na Charlieho místo na Landa...
Divák F1 od r. 2001 - S Katherine Legge na věčné časy a nikdy jinak! - již 18 let!
- Achard
- 23 vítězství
- Kontaktovat uživatele:
Tomáši, to se hezky řekne, neměň tip. Ale kdo by si po pátku vsadil na Verstappena?
Pietro, bylo jasný, že rozhodnou body za nejrychlejší kolo.
Já měl Norrise, ty Leclerca a frydek Piastriho.
Pokud by kolo zajel Leclerc, vyhrál bys. Byla to sázka do loterie. I přesto, že mi vzal kolo Ricciardo, pokud jsem to dobře spočítal (a platí tipovačka ze Singapuru) při stavu 3:3 bych měl postoupit na body já 123: 113.
Pietro, bylo jasný, že rozhodnou body za nejrychlejší kolo.
Já měl Norrise, ty Leclerca a frydek Piastriho.
Pokud by kolo zajel Leclerc, vyhrál bys. Byla to sázka do loterie. I přesto, že mi vzal kolo Ricciardo, pokud jsem to dobře spočítal (a platí tipovačka ze Singapuru) při stavu 3:3 bych měl postoupit na body já 123: 113.
- Pietro
- 2. místo
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak nakonec mě to stálo dokonce postup skrze body. Nujo, snaha byla. Finále nebude a celková výhra asi taky ne, v měřítkách Red Bullu neúspěšná sezona.
Na druhou stranu, náš duel měl být asi vyrovnaný a to jsme asi splnili nadplán. Tak snad to dorazíš úplně, abych se mohl chlubit, že jsem vypadl s mistrem
Na druhou stranu, náš duel měl být asi vyrovnaný a to jsme asi splnili nadplán. Tak snad to dorazíš úplně, abych se mohl chlubit, že jsem vypadl s mistrem
Divák F1 od r. 2001 - S Katherine Legge na věčné časy a nikdy jinak! - již 18 let!
- Achard
- 23 vítězství
- Kontaktovat uživatele:
Byl to souboj do posledního okruhu a rozhodlo jedno nejrychlejší kolo...Pietro píše: ↑24 zář 2024, 00:28Hmm, tak nakonec mě to stálo dokonce postup skrze body. Nujo, snaha byla. Finále nebude a celková výhra asi taky ne, v měřítkách Red Bullu neúspěšná sezona.
Letos ti tipovačka jde a navíc jsi ani jednou nevynechal
Škoda, že se nedaří Tereresi, to byste měli šanci na pohár konstruktérů.
Konec je ještě daleko, můj slušný náskok se už rozplynul a ještě do toho zasáhne škrtání výsledků a tip na šampionát. Já bych si v tuhle chvíli nevsadil na nikoho.