Jezdecké složení, nové smlouvy
Moderátor: V.I.P.
Re: Jezdecké složení, nové smlouvy
Aston Martin potvrdil, že Alonso zůstane u týmu i po této sezóně
Je to pro mě svým způsobem životní projekt, říká Alonso o Astonu Martin
Alonso zůstane u týmu nejméně do konce roku 2026
Je to pro mě svým způsobem životní projekt, říká Alonso o Astonu Martin
Alonso zůstane u týmu nejméně do konce roku 2026
- Achard
- 23 vítězství
- Kontaktovat uživatele:
Je to oficiální. Hülkenberg na konci sezóny odejde z Haasu a přesune se k Sauberu
Favoritem na sedačku u Haasu místo Hülkenberga je Oliver Bearman. Letos ho čeká hned šest prvních tréninků s Haasem, takže tým bude mít i velmi dobré srovnání. První bude v Imole, pak v Barceloně, Silverstonu, na Hungaroringu, v Mexiku a v Abú Dhabí.
Favoritem na sedačku u Haasu místo Hülkenberga je Oliver Bearman. Letos ho čeká hned šest prvních tréninků s Haasem, takže tým bude mít i velmi dobré srovnání. První bude v Imole, pak v Barceloně, Silverstonu, na Hungaroringu, v Mexiku a v Abú Dhabí.
Reportér F1 TV Lawrence Barretto: „Jack Doohan má veľkú šancu na sedačku Estebana Ocona. Valtteri Bottas je tiež jeden z kandidátov. Alpine by chcel Carlosa Sainza, ale Španiel zrejme inklinuje viac k Williamsu alebo Sauberu/Audi. Mick Schumacher je okrajová možnosť.“
„Pokiaľ mi je známe, tak Ocon ešte nemá zmluvu pre rok 2025, ale Haas a Sauber/Audi majú veľký záujem o jeho služby. “
„Pokiaľ mi je známe, tak Ocon ešte nemá zmluvu pre rok 2025, ale Haas a Sauber/Audi majú veľký záujem o jeho služby. “